VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vi erbjuder allt inom traditionellt byggnadsmåleriet, både invändigt och utvändigt.
Vårt huvudfokus ligger på renoveringsmåleri åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar på Södermalm, Kungsholmen och Östermalm i Stockholm.

Har du tröttnat på 00-talets vita väggar? Eller behöver hemmet göras om från grunden?

Hos oss får du hjälp med målning av allt från husfasader och fönster till tak, väggar, snickerier, inredning och golv. Vi använder både moderna och traditionella metoder och färger som linoljefärg, emulsionsfärg, oljefärg och akrylater. Innan vi börjar arbetet hjälper vi dig med färgsättningen. Vi har lång erfarenhet av att färgsätta och vet vad som är viktigt att ta hänsyn till. Med rätt färgsättning ökar du trivseln och värdet på din bostad.

Dags att ändra stilen i hemmet eller göra det mer trivsamt?

Svårt att veta vilka tapeter och material som passar? Lugn. Vi guidar dig rätt bland dagens stora utbud av tapeter och hjälper dig att skapa den rätta känslan i ditt hem. Självklart gör vi först ett noggrant underarbete innan vi börjar tapetsera. När vi skrapat loss lösa tapeter, spacklad, slipat, grundmålat mm är det dags att börja tapetsera. Resultatet blir ett nytt, härligt rum att längta hem till.

Önskar du ny färg på köksluckorna eller längtar karmstolen efter nytt liv med linolja?

På vår verkstad handmålar vi allt från köksluckor och dörrar till möbler och skyltar med högsta kvalitet. Vi detaljmålar exempelvis stolar och bord efter dina önskemål med både moderna och traditionella metoder.

© Retro Måleri | Producerad av Webbyrån Konsulterna